Friday, April 27, 2012

RESULT Semester 4 (!)





Sekarang jam menunjukkan pukul 3:21 Pagi . Dan tepat pukul 2:37 minit pagi tadi , keputusan Final Exam Semester 4 akhirnya keluar jugak :))







Seawal pukul 12:00 tengah malam , Adah dah bersiap sedia di depan lappy , menantikan detik getir bagi setiap pelajar UITM . Student Portal bersedia di Tab baru , begitu juga Yahoo yang mengambil tempat di sebelah Student Portal . Referesh ? Berpuluh kali Adah refresh , setiap saat , setiap detik , button refresh tuh laa yg adah tak jemu nak tekan . 











Walaupun hati cuak , debar , takut dan pelbagai lagi perasaan timbul , tapi adah gagahkan juga jari jemari nie menaip email dan password . Tapi bila jam menunjukkan pukul 1:00 pagi , adah mula tewas . Mungkin keputusan Adah akan keluar esok . So simbol pangkah si setiap Tab , di tekan . Lappy di shutdown kan . 

Tapi tuh semua tak lama , tepat pukul 2:00 pagi , kengkawan sekelas mula bermain mesej , memberiikan info yg mereka sudah berjaya melihat keputusan masing-2 . Tanpa menunggu walau sesaat , adah mula turun dari katil , menuju ke ruang tamu . Gaya nye seperti harimau kelaparan , tapi hakikatnya hanya rasa ketidak sabaran ingin melihat hasil usaha selama ini . 





Alhamdulillah , akhirnya adah berjaya juga melihat hasil usaha adah selama 4bulan belajar di semester 4 .. Syukur sekali lagi , tak pernah dijangka keputussan ini yang bakal adah terima . Mungkin sebab adah tak pernah menang bila bersaing dgn abg soal pelajaran . Dan kali ini adah berjaya memecahkan rekod pointer abg Adah yg selama ini adah idamkan . Ya Allah , adah bersyukur sgt .




Inilah hasil kejayaan Adah untuk semester 4 . Dan adah hanya tinggal lagi satu semester , sebelum Adah melangkah pula ke peringkat Ijazah . InsyaAllah .  :))


Sekarang , 4 Semester berturut-turut Adah mampu mengekalkan pointer , dah sekaligus mengekalkan status "Dean List" yang pernah menjadi milik abg adah . Adah mohon , agar keputusan di semester 5 ini jauh lebih baik dari yg ini . Bukan kerana tidak bersyukur , ini hanya sekadar menguji tahap usaha Adah untuk mencapai target yg diidamkan :)) InsyaAllah . dan Alhamdulillah . ^^,

Sekian , wassalam . Terima kasih sudi membaca :))



KLIK sini untuk melihat kejayaan di semester DUA ---> Kejayaan itu MILIK kita !


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

18 Comments:

si gadis melayu said... [Reply to comment]

tahniah adah. :) sy pun br lps check result td. :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Terima kasih , dear . hehe :))

Awak dapat berapa ? hehe .

fArAh kUchEnGg said... [Reply to comment]

tahniah sngt yea utk sis.. hehe. smoge tros brjaye keyh.. :)

Miss Zaty | darikacamata said... [Reply to comment]

congrats adah :) keep it up..

my eyes for shine said... [Reply to comment]

waaah! tahniah kak! byk A .hehe akk amek kos ape eayk?

shafiq said... [Reply to comment]

wahh , tahniah kak ,, :D

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@fArAh kUchEnGg Terima kasih , syg . InsyaAllah :))

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Miss Zaty | darikacamata Thank you , dear . will be fighting the best from this on next sem :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@my eyes for shine Haha , ade satu B situ , malu akk . hehe . kos Offcie management , syg :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@shafiq Terima kasih , shafiq :)

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam..

adah, tahniah :) kerahkan lagi usaha, berganda2 untuk semester 5 pula ya :)

Iena Eliena said... [Reply to comment]

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Tinta Lana Thank you sys Lana :))
InsyaAllah , adah cuba lakukan yg terbaik :)

sis92 said... [Reply to comment]

salah
hehe budak Om Melaka nak ucap congrate jugak :)
semoga kita dpt ANC sama2 :)

adah, nt klu boleh buang verification word k , jimat masa nak komen2 :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@sis92 Hey , syg ! hehe . InsyaAllah , nt dpt ANC sama2 mesti best kan ? hehe :D

Tahniah jgk buat awk aw . Dari OM JENGKA . hehehe :))

..cik hana.. said... [Reply to comment]

tahniah adah! hehehe ...

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@..cik hana.. Sys , hanaaa !! Thank you , thank you . lama ta dengar cite :)) heehe

FEDO said... [Reply to comment]

Usaha tangga kejayaan.

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI