Saturday, April 7, 2012

"Segmen : BlogWalking Lagi by Arra Ahmad"


Hye , korang :D

Adah kembali lagi hari nie , tapi dengan Cherita yg baru . 

Okey , korang mesti dah bace tajuk dekat atas ni kan ?

Selalu nye adah join contest yg dianjurkan oleh blogger lain . 

But today , first time adah join segmen "Blogwalking Lagi by Arra Ahamd" 

Korang nak JOIn ? just KLIK pada banner tuh .

Kenapa Adah join segmen ni ? 

 Haa , sebab adah nak berkenalan dengan blogger-blogger yg lain :))

♥  Nak baca INFO2 yg ditulis oleh blogger lain .

♥ Nak tengok tutorial-2 yg dibuat oleh blogger lain . 

♥ MAna tahu boleh juga belajar buat doodle dr blogger lain :)

♥ Selain tuh dapat mencuci mata akan keindahan blog dorang . 

Ececehhh .  ^^,

Okey laa , kalau korang nak join , jgn lupe KLIK kat banner atas tuh aww .  :))

Adah dah habis berceloteh ni . 

Wassalam .

p/s : If korang nak tahu , adah suka baca Entry Arra Ahmad , and suke tengok blog die . Simple and tak serabut . tak percaya ? cuber tengok ---> KLIK


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

12 Comments:

Arra Ahmad said... [Reply to comment]

thanks join.peserta dah dilistkan.:)

p/s: thanks alot!!!muah!

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Arra Ahmad : WElcome :D hehe . thank you buat segment nie. hehe

Nur Fazrina Hadi said... [Reply to comment]

Haii BW sini :)

actly kite dari segmen yg sama .

http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-lagi-by-arra-ahmad.html

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

hehe . thanx laa sudi singgah , nur fazrina :)) sat lagi sy pulak singgah blog kamu . hehe :D

Yana Cioccolato said... [Reply to comment]

singgah sini dari segmen yang sama

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/04/7-segmen-blogwalking-lagi-by-arra-ahmad.html

follow kamu sudah :)

fiqah hamed said... [Reply to comment]

singgah sini, dari segmen yang sama.. =)

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-lagi-by-arra-ahmad.html

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Yana : thanx sb menyinggah :)) nt sy follow you back :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Fiqah : terima kasih :))

Masz Sidek said... [Reply to comment]

BW dr segmen Arra.. n follow sini....

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-lagi-by-arra-ahmad.html

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

Salam sy sggah bw sini:) dtg dri segmen same..salam kenalan ye..jmput sggah ke blog sy:) http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-lagi-by-arra-ahmad.html

sHa said... [Reply to comment]

hi...dari segmen yg sama.bw here..salam berkenalan..sudi2 la singgah ke blog sha..u follow me ..i follow u...

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

pecinta pink and sha : okey , thank you :)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI