Tuesday, April 17, 2012

TOP 5 Blogger Peramah :)

Holla holla ! Adah kembali bercerita . Cerita pasal ape yopp ? hehe . Ofcoure laah yang relate dekat tajuk di atas tuh . "TOP 5 Blogger Yang Peramah".

Sepanjang adah menjadi seorang blogger nie , dah ramai sngat blogger yang adah kenal . Tak kisah laa blogger yang baru ade tiga empat kupang follower , ataupun blogger yg dah ade berjuta rupiah follower .  Kebanyakan blogger yang adah jumpa , memang peramah . Especially blogger2 yang adah kenal time segmen Blogwalking Lagi by Arra Ahmad . hehe :))

Okeylahh , tak nak merapu lebih lanjut , jom adah kenalkan TOP 5 Blogger yang Peramah sesangat . Ini bukan satu contest atau segmen aw . Blogger-2 nie semua Adah nilai dari pemerhatian dan pengalaman Adah mengenali mereka . 



1)  KAK DANI  
Adah kenal Kak Dani waktu Adah tempah doodle couple kat dia . Tuh , yang kat header adah tuh . hehe . kak Dani lah yang lukis . Dia juga la yg ajar adah buat doodle . dari tak reti buat , skarang dah makin reti walaupun tak chantek :)) 
2)  AZZA 
Azza ni pun peramah aw . Sangat baik dan sangat penyabar layan kerenah adah time adah tempah Vector kat dia . Haa , nak tengok vector dye ? hehe . Tunggu 02 Mei nanti yea ? :))
3)  CIK HANA 
Yeayyy , kita bru jer kenal Cik Hana nie . Tapi , Ya Allah peramah nye dia . Rajin tggalkan jejak dekat cbox Adah . And suke borak2 dgn dia :)) Kalau korang nak tahu sejauh mana sikap peramahnya , boleh pi terjah blog dye yaa ? :))
4)  SIS92 
Kenapa Sis ? Die dah tua ke ? Ouhh , tidakk . dye masih chomel and muda lagi laa . Dye tggalkan jejak di blog adah menggunakan nama tuh , so from that adh pggil dye sys . Even kami sebaya . And paling terkejut , dia satu course dgn Adah , and dalam semester yang sama , cuma beza nye Sis ni Uitm Melaka . FYI juga , sis nie rajin mengupdate pasal follower dye taw . Nak tahu lebih lanjut ? Pi terjah blog Sis . hehe
5)   LANA  
Okey , yang terakhirr sekali untuk hari ini , blogger yang peramah adalah Lanaaa :)) Sis Lana tegur Adah since Adah join Segmen Nak Doodle by Bro Hafiz . Sis Lana walaupun tak kenal adah , tapi die bercerita dgn ramah sekali . Adah suke . ^^, Dia tak segan nak tegur blogger junior walaupun dye dah senior . hehe .


Yeayyy , berakhir sudah segmen adah review "Top 5 Blogger Peramah" . Anda mahu lebih mengenali mereka ? Just Click dekat setiap nama yang Adah ceritakan tadi . Sekian , wassalam >,<

p/s : Next , Adah nak update 5 Top Blogger Peramah (MALE) pulak . hehe . Tadi ingat nak campur sekali , tapii tak cukup lagi 2 orang . So masih mencari nie . heee . 


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

12 Comments:

..cik hana.. said... [Reply to comment]

alamak...adah dah buat cik hana terharu .. thanks taw! nanti cik hana hantar strawbery cupcakes hari2 kat blog adah yer..hikhik

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@cik hana : wowwww ! Jgn nges sudah laa . nnti abis tisu kat pasaraya tuh . hahaha . boleh boleh . tapi adah suke blueberyy . aca ne tuh ? heee :P

lelamaisara said... [Reply to comment]

Hai...singgah datang sini...

Cute la blog ni..:)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@lelamaisara : Trm ksih sggah . hehe .
Blog jer cute , empunya blog tak pun . hehe

nurdani said... [Reply to comment]

segannya saya..hik hik. terima kasih!

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@kak nur dani : hehe . sama2 :)) Ta moww segan aihhh . tnda pghargaan tuh . hihi

Che Azza Utsukushii said... [Reply to comment]

erk. .malu pula. .
azza peramah ke. .hehe. .
btw, thnks. . ^^

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Assalammualaikum adah..

Ya allah, hehe. Malu lak @___@ tpi..terasa tua lak bila "dye dah senior" hahahaha.

#Terima kasih banyak adah..penghargaan diberi, insyaAllah..amanat jugak tu..lau rasa sis ni menyombong,lupa diri, segera la tegur akak yg mudah alpa ni.. :)

Muga dik adah berjaya ya syg :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@che Azza : hehe . peramah sgt2 :D sng diajak berbincang . hehe

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@kak Lana : Wasalam . hehe :))

InsyaAllah , tapi rase nye akk tak sombong kot . banyak cakap akk nie. hihi .
SAtu kepala dgn Adah . :)

shafiq said... [Reply to comment]

hehe , diorang ni memang peramah pun , ade jer komen diorang dalam blog , keh3 ,

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@shafiq : kan ? hehe . terlalu peramah n baik hati .
Tak sombong pulak tuh .

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI