Wednesday, April 18, 2012

Segmen : Blog Pilihan Zamani 84 !




Holla ! 
Macam biasa lah kan ? Sebelum tidor mesti nak conteng2 
satu ENTRY and satu SEGMEN / CONTEST dalam teratak kesayangan
adah nie . hehe 
So segmen yang menjadi pilihan Adah kali nie ialahhhh .

"Segmen : Blog Pilihan Zamani 84"

Yeayyy , jom join ramai-2 . Empunya blog sendiri akan plih blog mana yang menjadi 
pilihan si dia untuk di masukkan ke dalam bloglist nya . 

DAn . . . .. . . 
paling penting sekali , Zamani juga akan letakkan blog korang dalam satu entry  
"Sticker Post".
Kalauu nak contoh , boleh serbu blog Zamani nie ye ? :))

Anggap lah segmen Zamani dapat membantu korang dikenali oleh blogger2 yang lain . 
Walaupun niat sebenar korang nak tambah follower . kan ? kan ? kan ?
hihihihi
**memandai jer Adah ni , cepuk kang !

hehe , okey laa . itu sahaja . 
Jangan lupa serbu blog empunya segmen nie . 
Rugi kalauu tak joinn . 

Sekian , Adah mengundur diri . Wassalam :)


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

19 Comments:

uncHa said... [Reply to comment]

terbaik punya post heee :) terjah zamani >.<

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@uncha : hahaha . cepat pi terjah sana . hehehehe :))

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

Rahmah Ram Ram said... [Reply to comment]

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

AyueJean said... [Reply to comment]

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

mieraahajis said... [Reply to comment]

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Thanx guys :))

Nanti adh siggah blog kamu semua ye ?
Lately bz skit . ehehe .
btw , thanx sggah !

Nisa said... [Reply to comment]

Saya dah join! :]

Nisa said... [Reply to comment]

Saya dah join! :]

icumm said... [Reply to comment]

Icumm BW kat sini...dari segmen yg sama..jemput dtg blog icumm ^^

http://icumm-icum.blogspot.com

Pka Rahim said... [Reply to comment]

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use said... [Reply to comment]

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

ary_lee said... [Reply to comment]

Datang menyinggah malam2^^

*Copypaste je yang mampu^^

rAIHan said... [Reply to comment]

singgah sini happy blogging..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Syaz said... [Reply to comment]

BW here dari segmen yg sama...:)

Happy blogging!

keli menari said... [Reply to comment]

dari segmen sama :)
salam ukhwah :)

Mrs.BuduBilis said... [Reply to comment]

ASSALAMUALAIKUM

SALAM KENAI.DARI SEGMEN YANG SAMA. JOM SINGGAH BLOG SY.JANGAN LUPA FOLLOW K ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Lily said... [Reply to comment]

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Sh Hily said... [Reply to comment]

salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama..
jemput ke blog ifa..jgn lupa follow..hihihi=)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI