Saturday, April 7, 2012

Contest Kenangan Manis Bersama Family by Ira & Zati !



Hye , before tidur malam nie , adah nak join satu contest !

hee , contest
"Kenangan Manis Bersama Family by Ira dan Zati"

Kalau korang nak join jugak contest tuh , KLIK jer dekat banner atas , 
atau KLIK kat ----> SINI

Okeyy , kenapa adah join contest nie ? 

Emm , sebab kat bawah nie --->

Teruskan membaca ye ? :))




Okey , seperti yg korang boleh lihat , yg kat atas nie
laa gambar family ter-chenta Adahh :))

Gambar-2 nie ditangkap time Adah pergi Sarawak pada 17 Disember 2011 !

Hari tuh adalah kali pertama adah jejakkan kaki ni di atas Aeroplane
~hee .

Adah ingat lagi , 6 bulan before kami pergi sarawak , ibu and abah 
bertungkus lumus kerja nak kumpul duit . 

Nak bagi kami shopping banyak2 dekat sana . :')
Terima kasih , abah dan ibu . 

Dekat Sarawak , kami pergi macam2 tempat ,
antaranya KUCHING .
Then kami pi shopping dekat Pasar Satok .

Banyak sangat kenangan kami waktu tuh . 
Kami naik bot ke kampung seberang ,
kami makan makanan yg kami tak pernah mam . 
Contohnya Laksa Sarawak !

Sedap sangat-2 aww . 
Then kami pergi beli kek Lapis Sarawak .
Time tuh dah malam . Esoknya kami dah nak berangkat balik ke Semenanjung . 
Rasa sayu jer hati . 
Macam tak puas berjalan2 dengan keluarga .

Sungguh ! Banyak kenangan kami di sana . 
Gelak tawa yg kami tinggalkan di sana , masih bersisa lagi .

Paling syok sangat ! Kami ade beli baju Sarawak . 
Satu keluarga beli . 
Then seminggu lepas tuh kami pi 
Pulau Ketam dekat Pelabuhan Klang .
Nak tahu tak , satu keluarga pakai baju yg sama :))
Org lain pandang senyumm jer  ^___^

Itulah kenangan Adah bersama keluarga terchenta . 
Family Adah penting . 
Sebab apa ? Mehh baca KLIK ---->  SINI !

Sekarang Ira dan Zati dah tahu kenangan manis Adah bersama family :))
Adah tag dua org rakan baik adah . 

Zaty | Farah

p/s: Thank you to Ira and Zati sbb buat contest nie . Ia buat adah teringat dekat setiap kenangan manis adah bersama keluarga . Thank you :)


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

4 Comments:

Bro said... [Reply to comment]

wow..cambest jep dapat gi sana..
even kitorang pun April ne baru nak lawat KK..hee

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

omg ! Pergi KK buat pe ?
hee. Alaaa, tuh pn sy bru prgi sekali jerrr. heee

Nur Izzati said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...trimas sbb sudi join first contest yg simple nie okey...

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Wasalam . hehe :)) em , excited join sb ade kna mngena dgn keluarga :)) hehe .

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI