Thursday, April 19, 2012

Ouhh , mana hilang Blog lama ??



Mila berlenggang berjalan pulang ,
Holla semua , selamat Petang .
Hehe , Main tibai jer laa berpantun di siang hari nie kan ?
huhuu.
Upsss , korang perasan tak ? Ishhh , cuba laa cakap yeee !
hehe

Hmm , adah punya blog nie dah bertukar wajah laa . 
Ishh , fening fening . :(
Adah carik design --> edit html pun tak jumpa . 

Aiyooooo , adah ni dah laa lemm nak belajar somthing . 
Elok2 dah reti gune blog , jadi tak reti pulak . 
Korang punya blog macam mana ?
Rupa yang sama lagi ke ?
Atau BERUBAH jugak ?? 
=______=

Arghhh ! tension tension !!
Macam susah jer guna view terbaru nie . 
Tak boleh tukar balek ke jadi yang lama ?? 
Haihhhh . 

K laa , entry pendek dulu aw . 
Nak pi selongkar satu per satu jap . 
Adios ^^,


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

3 Comments:

Tentang Kita said... [Reply to comment]

maybe masalah adah sama ngan blogger nie kut

http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-cara-menukar-dashboard-baru-ke.html

lelamaisara said... [Reply to comment]

Masih macam dulu tak da yg berubah pulak...

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Thx. Hee. Aah rs nye.p now dh ok ;) dh jd mcm dshboard lame. Btw, trm ksih aw :))

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI