Thursday, April 26, 2012

Vector Giveaway :)

Click banner for joining !

Holla . Dah lama Adah tak join mana-2 giveaway kan ?
But hari ni adah nak join giveaway terbaru dari my lovely syster . 
For your information , adik yg anjurkan giveaway ni ada buat vector untuk adah dan bf adah . 

Tapi vector tuh adah tak tayangkan lagi kat sesapa . 
Kalau korang nak tengok vector gambar adah , ape kata korang
KLIK dekat banner atas . hehe :))

Okeylaa , syarat-2 nak join mudah sgt :)

Cara nak join :
1 ~ Buat entry mngenai GA nie
2 ~ Copy banner & linkkan ke entry GA
3 ~ Sertakan gambar yang hendak divectorkan;gambar haruslah close up
4 ~ Letak kan link ENTRY anda ke kotak komen GA nie

Cara Pemilihan Pemenang :
1 ~ 10 orang akan dipilih menggunakan random.org
2 ~ Dalam 10 itu, Azza sendiri akan memilih TIGA gambar yang hendak divectorkan
3 ~ Gambar haruslah terang jika dizoom,close up(not full body)
4 ~ Seorang pemenang bertuah ; dipilih jika gambar yang diletakkan menarik minat Azza untuk divectorkan
TAMAT : 02 Mei 2012 (Sama tarikh dgn segmen Adah)

Okey laa , now adah tunjukkan gambar yg adah nak vector kan tuh :))


Adah nak vector gmbar Adah je , so nanti pandai-2 Azza la tuk CROP dan melukisnye . 
(ceyhh , tuh pun kalau bertuah. hehe)

Kenapa Adah pilih gambar nie ? ^^,
- Sebab nie gambar Anugerah Dekan Adah untuk Semester 3 .
- Gambar ni special , dan adah teringin nak abadikan ia dalam bentuk vector :)
Sekian , Wassalam . 

Semoga diri ini bertuah untuk memiliki sebuah lagi vector dari Azza . InsyaAllah :)


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

fArAh kUchEnGg said... [Reply to comment]

semoge berjaya utk awk yea.. hehe..

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Thank you laling. Awk pon join laaa :))

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI