Wednesday, April 4, 2012

30 March 2012 ~ Pengorbanan dan Kesanggupan Awak !


Ber-entry lagi di malam harii . 
WAhh , dingin jer rasa malam nie . 
:))

Actually entry ni dah lama nak tulis , tapi tak berkesempatan , 
asyik kena cantas dengan entry yg lain jer . hehe

Btw , this entry special dedicated for my Hudson'S .
On 30 March 2012 , he doing something that I'm not expected . 

You know , macam biase laah . 
Tepat jam pukul11 malam , dye akan mengungkapkan kata-kata pujangga nye . 
Nak tahu ape ? 
"Sayang , abg dah ngantok lahh . Boleh tak abg tidur?"

HAHA . yuppp !
He will say the same words everyday and mostly at the same time !
Si dia memang tdur cepat . 
Since first kami couple until now . 
Before 12.oo a.m , he'll going to sleep . 

Ade lahh dlm beberapa kali die tdur lambat.  
Itu pun kalau ktorang buat supersaver or ade assingment tertunggak . hehe

Tapi bukan ini yg adah nak citer . 
What I wanna story today , about penipuan dia + kejiwangan dia . 
OMG ! 
Jiwang kah ? haha , Adah sorg jer tahu naa !

So on 3o March , macam biasa lah . 
Dalam  pukul 11.15 dia dah cakap mengantuk . 
And kebetulan , adah memang busy . So adah biarkan lah dia tdow awal . 
Tp mcm biasa, bfore dye nak lelap tuh  mesti nak kena dengar sore merdu adah dulu . 
Hehe . 

Bila dah wish selamat malam and any else , egt dia dah tdor lah kan ?
So adah pun sambung bloging . 
Abis bloging dalm pukul 1 pagi . 
Then wish laaa gud nite kat si dia .  :))

Then when I woke up in the morning , I was surprised when got mcg from him . 
"Sayang , abg dah buat benda yg syg inginkan selama ini . Walaupun syg tak suruh , tp abg buat jugak . 
Abg dah baca semua entry dalam blog sayang . Yg plg abg suke , entry ttg "Siapa aku untuk menidakkan apa yg tersurat?" and bla bla bla bla........."

Ouhhh , NO ! I'm speechless !
Tak sangka malam tuh rupa nye dia tdow pukul 2 lebih , nak dekat pukul 3 . 
And pagi tuh lak die ade kursus kahwin . 
So pityy , you do not get enough sleep last week .  :(

Adah tak sangka , dalam diam dia cuba gembirakan Adah .
Dalam diam, dia pandai ubati rajuk adah . 
Ye , mmg adah kadang2 berkecil hati , sb dia tak pernah nak dgr lagu yg adah bg dekat dia . 
Die cakap die tak suka dgr lagu jiwang . 
Tapi hakikatnye dalam diam , dia dengar setiap lagu yg adah suka dengar :')
Thank you , sayang .

Sometimes I feel he so romantic . 
That kind of romantic make me feel peace and happy . 

Walaupun kami tak de banyak masa terluang nak mesej bersama , 
even adah cuti . Masa nak mesej still terhad . 
Masing2 busy . 
Tapi bila ingat sume benda sweet yg dye buat untuk hubungan nie , 
Adah rasa hari hari nak busy kan diri . 
Nak bg dia lebih SWEET lagi . hehe
#Boleh tak sayang  ? >____<

I miss him so much :))
Yes , I miss you sayang . 
I know , now abg selalu tak sbar nak bace entry syg kn ?
Paling geram klu dlam entry tuh syg kutuk abg . 
Betul tak ?

Tapi tuhh laa , macam abg ckp kat syg selalu tuh . 
Abg cyg kt syg sbb syg suke berterus terang , and syg jujor . 
So segala kutukan syg pd abg tuh JUJUR lah tuh . 
~heeeeeeeeeeee :DD

Okey laa , end for this entry . 
Continue tomorrow >,<


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

6 Comments:

CerealBudakBaik said... [Reply to comment]

Sungguh jiwang. You should thank you at Allah because you have your boy and he is done the right thing.

May Allah bless on your relationship.

Semoga sampai ke anak cucu. Amin.

P/s: Done 'like' you fan page. I gonna update via it. And, nice ads you have. :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Thank you :))
Amin.. and I done LIKE your page too :))

eykin hamzah said... [Reply to comment]

thanks adq adah,.h0pe kowg akn kekal ye..semoge hubungn kowg ade penghujung nye..jgn lpe ye nnt jmpe akak ngan en.tunang akak..

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@eykin hamzahWahhh , tq sys . hehehe :D InsyaAllah , sys khwin jgn lupe jmput aw . huhu . ta sbr ni . hehehe .

Eyra Meow said... [Reply to comment]

Eyra doakan moga bkekalan ^^

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Eyra MeowTerima kasih , insyaAllah . Semua nya telah ditetapkan , Adh hny mampu berdoa dan berusaha menjga hbgn nie sebaik nya :)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI