Wednesday, May 9, 2012

Timetable BM118 5F , UITM Jengka !




Holla (!) ^^,
First entry berjudul hari nie . WOW ! Rajin pulak nak menaip ?
Selalu join giveaway jer kan ? Sebab otak makin slow nak carik isu untuk 
di entry kan . HIHI . 

Okey laa , hari ni nak tunjukkan dekat korang jadual SEM 5 adah . 
Perghh , pejam celik pejam celik , lagi sebulan jer cuti adah bersisa . 
10 Jun , adah dah kena balik Jengka  . 
Excited woo ! Sebab this last sem . Cepat belajar , cepat jawab exam , then cepat lah Grad (!)
**Gila tak sabar nak pegang segulung ijazah

Jadual kali ni , boleh tahan laa syoknya . 
Berbeza sangat dari sem 1 hingga sem4 . 
Sebab sem 5 nie ada satu jer kelas malam . Kalau tak , 4 hari ade kelas malam aw . 
Semput den , balik kelas pukul 6 pun tak sempat nak rehat2 . 

hehe , jom laa iintai jadual kelas Semester 5 bagi students BM118 5F (!)




Mak aiii , hari Jumaat kelas sampai pukul 5 . T___T
So kalau nak balik Puchong kena beli tiket malam laa jawabnya . hishhh . 
Dulu2 , kelas Jumaat sampai pukul 10pagi atau 12 tgh hari jer aw . 
So pukul 2 petang tuh dah cabut balik Puchong . HIHI . 

Tapi best gak laa jadual sem 5 ni sebab kelas pagi kurang woo . 
KElas malam pun ade satu . So tak de laa penat sangat kalau berjaga lewat malam
sebab nak buat assignment . 
**Nanti tak de laa tidur pukul 4 pagi , tapi kelas pukul 8 pagi . Naya badan woo !

Apa apa pun , doakan lah SEMESTER 5 ni berjalan dengan lancar . 
Hope tak de lagi lah sakit2 macam sem 2 dan sem 4 . 
Sebab DUA sem tuh boleh dikatakan sebagai Semester SAKIT Adah . 
Harap sgt dijauhkan dgn segala punca kesakitan . 
Adah perlukan sgt2 kekuatan dan semangat baru untuk belajar dan menimba ilmu  .

Ini semester terakhir , so I need to perform better than other's semester . 
Pointer 4.00 is my target !
Wish the best for me . InsyaAllah . 
Hanya semester ini harapan Adah . 
Kalau boleh adah nak grade dgn CGPA 3.80 and above . (Now CGPA 3.73)
Semoga Adah mampu capai apa yg adah inginkan :')


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

10 Comments:

:atynhanEey: said... [Reply to comment]

gud luck sys ....

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Thank you , dear :)

ATHRHB said... [Reply to comment]

wahh..dah boleh tgok time table ke? me too dah nak masuk sem 5 uitm perak. heheee.hopefullt jdual tak pack sgt :/

si gadis melayu said... [Reply to comment]

bestnya tak ada kelas pagi. tp hari jumaat lak spoil ada kelas petang. acane nak balik. huhu

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@ATHRHB Aah , dah boleh dah . laa , yeke ? Course ape ? hehe . untunglaa dpt uitm Perak . kami Jengka ! hha

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@si gadis melayu Tuh laa pasal . acane tuh ? haihhh =='
Memang dari sem1 , Jumaat dengki dengan kami . hehe

Are Yed said... [Reply to comment]

nk tgok jadual camtu kat mana???

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Are Yed Nie kami amik dekat grop course masing2 :)) Ade sorang akk OM tuh yang handle :)

Anonymous said... [Reply to comment]

tumpang tanay boleh? since you were bm118 students,buku2 sem 1 sama tak dgn sem 2? like bel, omt, etc. do reply. thanks! :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Anonymous buku sem 1 tak same dgn sem 2, unless buku office :)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI