Sunday, May 27, 2012

Segmen Saya Nak Header by AkmaDanira



Hye , semua . Hari ni adah nak join satu jerrr segmen ! I promise . Actually , 
adah suke satu header yg adik ni buat :P Tersangat suke . sebab tuh nak join . 
Kalau adah dapat header ni , egt nak letak as cover photo di facebook . 

Nak tgk contoh design yg adah nak ? :)
Simple but NICE !

Alamakkk ! Tak boleh copy paste :( SEdih . 
Tapi contoh header tuh ade tulisan jer
"AneyzSams : Smile did not describe the feeling"

huhu . Adah nak kaler macam tuh :P
But tulis :


p/s : Color nak PINK mcm cth header yg adah suke tuuh :)
Yg lain ada serah ikut creativiti awak . jenis tulisan or ape ~ade LOVE-2 pun boleh .
Tema prince princess pun boleh :)

Warna yg kat ats nie tak de kena mengena dgn warna pilihan adah aw ^^,
ia sebagai perbezaan untuk setiap ayat jerrr.  

Sekian dari Adah :)


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

selamat bersegmen:) by the way kita nak tumpang tanya ni..macam mane nak letak top commentor macam awk tu eh?kita try asyik error je..maseh eh:)

AkmaDanira said... [Reply to comment]

adah, tu bukan pink.
tu purple lembut. outline pulak purple terang.

mcm mana? nak juga warna mcm tu ke? Tlg reply di shoutbox Akma eh. Akma nak buat header awak ni :]]

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI