Saturday, May 12, 2012

Puzzle Gambar Adah !!



Selamat petang , semua :) Adah sebenarnya buntu nak cerita pasal apa harii ni . Tapi tetiba emel masok laa pulak . eh ehh , macam tahu2 jer adah tak de idea nak menaip . Terus si penghantar emel mencetuskan idea-2 yg menarik utk adah update blog hari nie . 

Utk maklumat semua , bulan 6 nanti adah nak jumpe si bf adah :) Perjumpaan kali kedua setelah 2tahun berkenalan . Wahhh , setahun sekali jer leh jumpa ye ? Wah wahh wahhh . dasyat !! hehe .So adah pun sibok memutarkan otak2 yg kurang ligat untuk berfikir ni . Hadiah ape laa adah nak bagi dekat bf adah nie kan ? Sebab adah suka bagi adiah lain dari yang lain. 

Setelah puas berfikir , akhirnya dua minggu lepas adah mengambil keputusan utk berikan dye PUZZLE yg ada gambar kami ! WAhhh , kemain kau adah ! Sweet gitu . HAHA . Puzzle tuh nanti adah akan try FRAME kan ikut kreativiti adah . Makk aiii . Creative sgt ke kau ? :D hehe , tak pe laa . utk yg tersayang , adah sudi laa mengkreativekan diri sendiri . 

Korang nak tengok Gambar kami yg bakal di puzzle kan ? Jom !!



Yeayyy , itu dye gambar kami !! Aik ? Gambar lagi satu tuh gambar sapa ??? Ehh , tak perlu laa nak berkerut2 dahi tuh . hehe , gambar yg kedua tuh gmbar BFF Adah dan BF  adah . nama dorang Aiman Dan Wahida . Disebabkan dorg nie baik sgt dengan adah dan din , so adah terniat aty nak bagi dorg cenderhati !!
So adah tempahkan laa puzzle gambar dorang sekali . yeayyyy ! Cantik tak ? o__O

Upss , mesti korang tertanya-2 apa kena mengena dgn emel yg adah terima tadi ye ? FYI , yg emel adah tadi tuh  bro yg handle puzzle nie lah sender nye . Dia laa yg designkan puzzle2 nie utk adah . InsyaAllah kalau tak de aral melintang , minggu depan adah dah boleh dapat puzzle nie . Adah sgt senang bekerjasama dgn bro Hanafi nie :)

Kalau korang nak jugak , korang boleh pm adah dekat fb , k ? Baru adah boleh bagi emel dan no.fon abg nie . Okey , sekian cerita adah . TAk sabar nak tunggu PUZZLE ^^,


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

8 Comments:

Anna Althafunnisa said... [Reply to comment]

Adah ni memang update hari2 ke blog ni?? tak rse bazir masa ke?

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Bazir masa ? Kenapa pulak ? :)
Adah tgh cuty sem , sb tuh adh update . tak de laa ary2 . ade jgk ary yg adah tak update :)

Iena Eliena said... [Reply to comment]

salam adah..
yg adah tny blh vote sekali sehari je ke tu
satu id fb blh vote sekali sehari..
twitter pn sama
tp id fb yg berlainan blh vote jgk

Anna Althafunnisa said... [Reply to comment]

oh okayy haha. kalau time tak cuti sem tak update lah..cmtu ek?

Eyra Meow said... [Reply to comment]

kAK ADAH ^^ WAAA . nanti cerita kat entri yekk :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Iena Eliena Ouhhh , laaa . kalau tahu , adah bleh gune fb adik2 . hehe :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Anna Althafunnisa KAlau tgh study , ikut pd kelapangan dgn topik yg ada . kalau nk update ary2 mmg payah laa dgn jadual kls then assignment yg bertimbun :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Eyra Meow haha . kalau dh smpai nnti , kak adah cerita ye ? :D hiihi .
suke benar dye bce cte akk ^^,

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI