Monday, May 28, 2012

My Own Bakery :)



Selamat bertemu kembali . :)
Adah dah nak tidur nie . tapi teringin nak update sikit . 
Adah nak upload gambar2 kek yg adah buat sepanjang cuti semester ni . 
Jom lihat :)

My LOVES Cupcakes :)

Apam Polkadot !

Tart Kastard :)

Sponge Cake !

Pan Cake :)

Sweety Chocolate Cake :)

Choc Moist :)

Yeayyy , itu sahaja . Actually this week dgn next week ade org tempah 
Apam polkadot untuk kenduri . So memang busy laa . tak dapt nak update sgttt :)

So itu sahja yg adah nak cerita . Cuti semester kali ni adah habiskan masa dengan belajar
buat kek , cupcakes and apam dari Internet . 

This is what I love and I'm interested with ^^, InsyaAllah if ade rezeki lebih ,
next month adah akan masuk kelas Rainbow Cakes and Makeup Class . 
Doakan laa adah dapat belajar semua nie . 

Sekian , dari Adah :) Wassalam .

P/s : Next entry about Makeup Class and the things that I want to involve :)


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

7 Comments:

Miss Zaty | darikacamata said... [Reply to comment]

Sedapnyerr....huhu :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

haha . Rasa memang agak sdap . lagi2 yg last tuh . sb adah blajar kat internet aw . tapi rupa yg adah buat buruk skit :P hihi

NURUL AMEERA said... [Reply to comment]

wahhh,,,sodapp nye..heee

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

wah,,sedapnya..pandai adah..ajar kita:)hikhik

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

wah,,sedapnya..pandai adah..ajar kita:)hikhik

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@NURUL AMEERA Try laa buat :) Mudah jer . hehe

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Pecinta pink^^ haha . adah pun dalam proses blajar lagi laa . hehe

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI