Tuesday, May 15, 2012

Contest Blogger & Forum CariCyber.com

***Sticky Post : Sila scroll ke bawah untuk lihat entry seterusnya :) Terima kasih !Hye , semua . Semalam Adah ade buat entry pasal nie --> KLIK So hari nie adah nak join . ^^, Sila bagi semangat dekat Adah ye ? Terima kasih , kawan-2 . 

Bismillahirrahmanirrahim .
Apa itu forum ?
Pada pendapat Adah, forum adalah satu tempat yg diklasifikasikan sebagai ruang perbincangan, perkongsian , mahupun luahan pendapat mengenai isu-isu semasa, sama ada di dalam dan diluar negara. (Sama fungsi seperti Forum CariCyber.com)
Apa pula faedah berforum ?
Alhamdulillah, kita dapat melihat forum itu dari skop yg lebih luas, dimana terlalu banyak kebaikan @ kelebihan berforum , antaranya :

1) Sebagai wadah perkongsian pendapat dan idea.
2) Tempat meminta pendapat orang ramai mengenai sesuatu isu yg kurang difahami.
3) Ruang perkongsian isu semasa yg menarik minat warga forum.
4) Boleh mendapat nasihat yg berguna dari perbincangan di forum.
5) Dapat mempromosikan blog atau website atau laman sesawang masing2 .
6) Menambah kenalan dari pelbagai bangsa , agama , mahupun dari negeri yg berbeza.
7) Mampu mengakses berita-2 terkini dgn pantas dan mudah.
8) Meluaskan lagi daya pemikiran dgn pengetahuan hasil dari perbincangan di forum.

Review Forum: Forum CariCyber.com

Bagi sesiapa yg masih belum mendaftarkan di forum ini, Adah galakkan agar anda mempercepatkan pendaftaran anda. Tak rugi langsung anda mengikuti perbincangan di forum ini. Rakan-2 di Forum CariCyber.com sangat lah peramah dan saling tolong-menolong antara satu sama lain. 

Apa yg adah dpt lihat, forum ni berjaya menarik minat blogger dan ahli forum disamping mengeratkan lagi hubungan sillaturrahim antara satu sama lain. Malah ia padat dgn info2 terkini . Bagi blogger pula , ia boleh dimanfaatkan untuk anda berkongsi segala tutorial dan apa juga info yg ada di blog masing2 :)  

Sekian dari Adah untuk Contest ni .

Entri ini adalah untuk contest yang telah dianjurkan oleh Forum CariCyber.com & Blog Cerita Dari Hati. Contest ini telah ditaja oleh : Internet WebhostingHzToursTopSite Lists Ranking. Berminat untuk menjadi penaja? Sila hubungi penganjur melalui emel admin@caricyber.com


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI