Monday, May 7, 2012

I'm Addicted With Leopard (!)







Holla :)
Dua tiga hari tak update . Maaf , terlalu busy dgn kesihatan yg semakin mencuram :')

By the way , Adah tak mahu cakap pasal nie lagi . Just nak cerita about my favorite style .
Ape lagi kalau bukan leopard style ^^,

Yup , adah sangat lah suke mengumpul koleksi leopard's design . 
Contohnya my lappy >,<



And , adah pun ada tdung leopard :)

#p/s : Muka adah memang akan nampak sedkit pucat , sebab I'm not wearing any makeup (!)



Paling  penting , adah jual aw tudung bawal leopard nie :))
Kalau nak order or beli , boleh pergi page

Masih ade banyak pilihan color yg korang boleh request ^^,

Then , last week ibu belikan adah baju baru . 
Disebabkan adah nie suke merengek nak leopard , nak leopard ,
so ibu belikan laaa blouse leopard :P



Jangan pandang pada wajah yg sembam tanpa make up tuh . hehe
And dunt look at my eyes (!)
~ituu mata sehari suntuk menangis T___T

Okey , sambung cerita balek . huhu
Tyme ni nak pergi beli langsir raya . 
Jalan-jalan dalam Nagoya tuh , tetiba jumpa kain leopard !
OMG !! 

"Mom, I want this !!"




Yeayyyy , adah dapat satu pasang lagi baju raya :D

Okey , now dah dua pasang ! Cukup lah tuh KOT !! hihi
Actually , kain pasang ni not SEPASANG . Adah beli asing-2 . 
Adah berkenan dgn corak leopard tuh , then I bought 2 meter of that and 2 meter kain satin yg kilat , for matching with that kind of leopard dsign :)

While , my aunty beli kaler putih . corak lain sikit . 
But its nice . Time nak balik tuh , jumpa lagi corak leopard , but my mom said :




"Sudah lah tuh kak , kesian lah kat leopard2 tuh"



huhu . ^^,
So kesimpulannya , tahun ni dua pasang cukup laa :))
Sebab jubah2 adah pun berlambak yg baru beli . Ade yg baru sekali dua jer pakai . 
Bak kata Abah :




"Jangan nak membazir sangat , kalau tak next year tak yah ikot balek Indon"



Ouhhh , NO !! Adah nak ikut jugak . 
So kena laa jimat-2 sikit . 

Haa , korang ade product leopard ? 
Please share with me , who knows I can grab one for myself  ?  =='
(Ishhh , , Menggedik Adah nie , duit macam banyak jer . HAHA)

Okey laa . End for this night @ morning . 
Hujan pun makin lebat . So makna nye dah kena masuk tidur >,<
Dah habis baca nanti boleh komen ye ? ^^,

Sekian coretan dari Adah . Wassalam . 


**p/s : Terima kasih ibu , sebab tak pernah bantah cara akak berfesyen , and selalu follow keinginan kakak :') Dunt worry , I'll not wearing something that can make you feel embarrassed !


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

Lily said... [Reply to comment]

Wahh, hantu leopard ni xD

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Haha. Lebih drpd hantu dah ni. Hehe :))

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI