Tuesday, May 8, 2012

"CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"





Holla , adah kembali join contest yg dianjurkan oleh blogger lain 
setelah lama menyepi .
Sebab apa ?
hehe , sbb contest ni ade kena mengena dgn membaca . 
Giler tak join ? Dah laa dapat buku free . 

Selama ni adah suka bace novel and motivasi pelajar cemerlang jer , 
tapi buku yg ditawarkan sebagai hadiah kali ni lain dari yg lain :))

Nak join ? Click banner atas tuh macam biasa ^^,

Sebagai pelengkap utama contest nie , izinkan Adah lengkapkan
slogan kata dibawah ini terlebih dahulu >,<







Saya suka membaca kerana 

membaca menyumbang kepada kematangan dalam pemikiran, pengembangan dalam penerokaan bidang ilmu, pencetus buah fikiran yang ideal, dan sekaligus menjadi wadah untuk berfikir dengan lebih exotic. (25 Patah Perkataan)

Yeayyyyy , habis dah syarat-2 yg perlu dipenuhi . 
Fuhhhh , berpeluh2 nak fikirkan ayat lain dari yg lain aw :) 
But I LIKE , sebab ini satu cabaran utk adah sebagai seorang pembaca . 
Kalau betul kita minat membaca , kita mampu menyalurkan satu kata-kata itu dengan 
mudah , hanya berpaksikan dengan setiap bahan bacaan yg pernah kita terokai :)

***p/s : NO copy paste ayat ye ? ^^, hehe



Pesanan kepada penaja contest : Terima kasih buat contest nie , kerana this is one of the contest yg memerlukan perahan keringat dari satu otak yg pasif untuk menjadi lebih active dalam mengeluarkan idea-idea yg kreatif . hehe .

Kalau tak menang pun tak pe , just berlapang dada dengan segala keputusan . But the most important , this contest provide certificate aw .WOW ! Jangan main-2 , class kau , hazwan !  haha .

Sebelum adah tutup entry nie , adah nak tunjuk korang satu gambar dengan penuh kata azimat :) Hayati makna di sebalik ayat .


DAN



Wassalam .


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

16 Comments:

hairy said... [Reply to comment]

wahhh panjangnya....
lengkap :-)
terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@hairy hehe . sory laa kalau terlalu pnjang . haha :D okey okey .
Sudah LIKE pun :))

welcome .

amercorner.blogspot.com said... [Reply to comment]

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

tu die best la adah..best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@amercorner.blogspot.com hehe . thank you :) Nantii adah singgah aw . wait for me . hehe

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Pecinta pink^^ hehe . pecinta pink pun join skali ? hehe . kalah lah adah kalau mcm nie . hehehe :)

[PCL] said... [Reply to comment]

nak ucap tahniah sebab slogan awak listed t0p 25..gud luck utk seterusnya.

Linda Zehan said... [Reply to comment]

Dr segmen yg sama...
Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@[PCL] Terima kasih :)

Alhamdulillah , rezeki .

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Linda Zehan Terima kasih :)

Tercalon dalam top 25 pun dah kira okey :)
Sangat bersyukur .

hairy said... [Reply to comment]

tahniah :-)

Mk Syahir said... [Reply to comment]

tahniah dapat no 5 =)
saya follow sini..rajin2 jemput jengah blog newbie saya =)

Pecinta pink^^ said... [Reply to comment]

tahniah2 dapat no5 ..kita di nombor lapan..hehehe:P

[PCL] said... [Reply to comment]

tahniah...exotic :)

Linda Zehan said... [Reply to comment]

Tahniah.. =)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Terima kasih semua :)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI