Monday, May 14, 2012

LOVE Pop Up Card :)




Holla ! Hari nie adah nak taip entry pendek . Dgn kekuatan yg adah ada , berbekalkan maggi tom yam tengah hari tadi , adh berusaha laa jugak menconteng2 blog nie hari nie . huhu . Actually dah dua hari berturut2 adah menyiapkan Special Card for my lovely . 

Card yg sangat simple dan adah belajar di youtube . Tapi front page adah create sndri ok ? Guna idea yg tak berapa nak ada ni . hehe . Nak tengok ? Dipersilakan buka mata dengan luas ye ? Tapi satu syarat ! Jgn gelak , jgn kutuk . First time try tutorial dari blog . So ini la hasilnya .


Ini muka depan kad tuh :)

Isi didalam yg belum siap -___-





TAdaaaa 
Ini lah hasil kerja seni adah utk dua hari nie . Fuhhh , berpeluh ! hihi

Kalau korang nak try buat , bleh ikut tutorial di bawah ni ye ? :)








Okey , selamat mencuba (!) ^^, Nasihat ikhlas dari adah , before korang buat tuh , try dulu praktis kat kertas A4 biasa , supaya kertas keras mahal yg korang beli tuh tak membazir . hehe . Good Luck ! and Good Night , peeps !


p/s : Nak tengok hasil seni Adah utk si dia tahun lepas ? KLIK -----> SINI


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

4 Comments:

:atynhanEey: said... [Reply to comment]

cantik lah kad tu kak adah .. mesti si dia suka . nice !

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Hehe . thanks syg :)) hehe . mntak2 laa dye suke .tak sbr sys nak post . huhu ^^,

Eyra Meow said... [Reply to comment]

ngee ! cantek laa . huhu :(

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Eyra Meow Terima kasih yunk . laaa , nape pulak sedih nie ???

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI