Friday, May 4, 2012

Pemenang Segmen LOVE Story With Adah (!)


***Pengumuman dipercepatkan , atas sebab laptop kesayangan Adah ni bakal memasuki rumah sakit :)


Holla , guys ! Wahhh , mesti korang dah tak sabar2 nak tahu siapa pemenangnye kan ? :D
hihi . Okeylaa , first of all adah nak Wish million of thanks untuk semua peserta . 
Cerita anda semua sangat-2 laaa menarik , semua nya lain dari yg lain . 
Sampai adah rambang mata nak memilih pemenang . 

Tapi adat sesuatu segmen atau contest laa kan ? Pasti ada yg menang dan kurang menang . hehe
Kalau nak bagi semua pemenang , memang bankrup lah adah . 
But InsyaAllah , soon adah akan buat giveaway pulak . 
Tapi kena tengok dulu tarikh dan waktu yg sesuai :))

Okey laa , banyak sangat merepek , now we turn to the winner !



1) http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/love-story-with-adah.html

2) http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/love-story-with-adah.html

3) http://eyrameowbkai.blogspot.com/2012/04/love-story-with-adah.html

4) http://misszatydarikacamata.blogspot.com/2012/04/segmen-love-story-with-adah-d.html


Yeayyyy , tamat sudah tugasan Adah !
TAHNIAH kepada pemenang , and kepada yg tak menang tuh , bukan bermakna cerita korang
tak best aw . Tapi sebab adah perlukan 4 Pemenang jer . hehe . 

By the way , kepada pemenang , please emel Adah 
Nama Penuh :
Alamat Rumah :
No. Telefon :

ke "nurulsyuhadahariadi@yahoo.com"
Selewat-lewatnya pada hari Isnin nie :)

Sekian , Terima Kasih . 

p/s : Penghantaran small gifts hanya dilakukan setelah semua pemenang selamat mengemelkan butiran peribadi yg adah mintak tuh :) TQ !


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

10 Comments:

♥♥cikHannah♥♥ said... [Reply to comment]

alhamdulillah. Tq.

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@♥♥cikHannah♥♥ Sama-sama , kak :)

Nida said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, syukur.. kisah cinta Kak Nida dan suami terpilih...

Terima kasih Adah... Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Nida Alhamdulillah , kak . Tahniah ye :)
Adah dah selamat terima detail akk tuh . InsyaAllah next week adah hantar hadiah ye ? :)

Cik Tyra Lee said... [Reply to comment]

kalah.. :(

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Alaaa. Tyra :( jgn laa cdeyy.
Nt cbe lg ye yunk?

Eyra Meow said... [Reply to comment]

Eh . saya dapat ? hehe . makasi kak adah ^^ huhu . Sangat terharuu :(

aima mazlan said... [Reply to comment]

tahniah pemenang ^^

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Eyra Meow sama2 myra :))

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@aima mazlan hehe .

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI