Wednesday, May 9, 2012

Mini Giveaway by Cik Hannah : Jom Jejalan

Click benda bergerak atas nie utk JOIN . hehehe :D



Holla korang . 
:D Permulaan entry hari ni , nak join giveaway by Cik Hannah .
Dia jemput adah by email tadi . 

Giveaway ni dilancarkan sempena genap 1tahun 5 Bulan Cik hannah
kita bergelar isteri orang . HIHI . 

Okey , now nak penuhi syarat Cik Hannah kita :

Lokasi Percutian : Jom jalan-2 ke Pulau Langkawi . 
Tempat menarik , dan banyak barang2 murah :))
The most important , coklat murah . So boleh bg Adah satu . HIHIHI . 

Keistimewaan Scarfsweethoney : Jenis tudung yang dijual di situ sangat cantik dan up to date 
dgn fesyen or style terkini . And sesuai untuk wanita2 yg bekerjaya . 
Contohnya : Ulfah Beads Turban (!) ~tak ramai yg jual lagi
Dan adah pulak suka sangat tgk koleksi "Tudung Bawal Beri Wanda"

hehe . TAMAT sudah celoteh Adah untuk segmen Giveaway ini . 
Terima kasih buat Cik Hannah yg jemput adah . ^^,

Wassalam .

p/s : Adah mmg excited nak join giveaway nie , sb byk hadiah dari Sarawak wooo . Hari tuh time Adah pi sarawak , tak sempat nak shopping sakan . So hope sgt kat sini ade peluang . hehe :))


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

7 Comments:

♥♥cikHannah♥♥ said... [Reply to comment]

NICE ENTRY..nnty bg alamt yer sbb akak akan bg setiap penyertaan keychain free sbb support GA akak..gudluck dearr...dh tgk hadiah? top refferal special taw.. meh tgk sini http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/lebih-20-hadiah-berniali-rm200-utk.html

Cik Awin said... [Reply to comment]

sudah singgah...salam perkenalan dik ;)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@♥♥cikHannah♥♥ Akak , mcm mane nak jadi top referrel ? hehe . ok ok . dah tgk dah . byk nye hadiah . rambang mata ! hihi

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Cik Awin hehe . salam perkenalan jugak buat akak :))

♥♥cikHannah♥♥ said... [Reply to comment]

bg tips yer...ehehehe..
tgk sini dulu http://miraahussin.blogspot.com/2012/04/cara-nak-tersenarai-dalam-top-referral.html
....adik boleh tag kwn2..ramai2 pon xpe...pastikan dorang tahu..pastu xsecara langsung,dorang akan join lepas clik banner yg trus ke belog akk....adik linkkan banner tu kt belog akk kn? cer google tgk2 tips dye...mesti byk..

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@♥♥cikHannah♥♥ Ouhh faham kak !! hehe :D
Nanti adah cube . thanks ye kak .

Sweethoney Team said... [Reply to comment]

Thanks for the comments.. Blog yang comel! =)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI