Monday, August 26, 2013

RM10 YANG BERBALOI


Untuk yg minat sangat bergambar , RM10 utk masuk Trick and Art Museum di I-City memang berbaloi.  Macam-macam aksi boleh diperagakan dan ditunjukkan skill bergambar masing-2. Sangat menghiburkan dan sesuai pergi dgn family dan rakan-rakan. Lagi ramai lagi meriah. 

Ditekankan lagi sekali, RM10 itu berbaloi utk  mereka yg hanya minat bergambar. Terima kasih :)





























SEKIAN.


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

4 Comments:

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

Banyak juga rupanya trick art kat sana. Lana pernah skali je smpai adah i-city ni..masa awal2 pembukaannya.. :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

hehe. time awal2 dulu tak ade pape lana. now dah lagi advance. hehe

Aku Penghibur said... [Reply to comment]

wahh cantik gambar

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Aku Penghibur hehe. tuh pn jenuh nak bergaya.

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI