Wednesday, August 28, 2013

JIMAT


Duit sentiasa tak mencukupi, banyak habiskan di topap sahaja.  Dulu guna Maxis.  Tak ada free call/sms, unless on our befday.  Adah jenis tak suka mesej, so nak apa-apa , or tanya ibu, hubungi boyfriend *wahhh , atau tanya rakan-2, terus call jer. Oh, sangat membazir.  Memang saya tahu, tp apakan daya sygkan nombor tuh dari duit. 

Penghujung 2012, kena buat Azam baru, kurangkan duit topap. Memandangkan Adah bukan kaki mesej orang sesuka hati, so decide lah guna DG Easy Prepaid Buddyz with my boyfriend. Eh, SANGAT JIMAT

Free call/SMS. and boleh activekan nombor Ibu Abah. Jimat jimat. 





Sekarang hanya topap bila kredit Xpired.  And baki kat phone berlambak lagi. Siap bagi kengkawan pinjam lagi.  

Kesimpulan, jgn takut untuk berubah.  Yeayyyy ! Kempen for JIMAT !


Nota kaki: Tapi bagi sesiapa yg suka mesej lelaki/perempuan tak kira masa, dinasihatkan ikut majoriti kengkawan anda guna apa.  Kalau semua Maxis/Celcom, better kekalkan nombor anda tuh. Tp bagi mereka yg jenis tak suka main mesej tanpa sebab, sila gunakan ini. *keutamaan diberikan pada Ibu/Abah yg Digi User.


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

Aku Penghibur said... [Reply to comment]

ermmm nak tukar tapi kawan2 semua pakai celcom.. apa pon thanks infonye

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Aku Penghibur most welcome. yup, kena tgk kawan2 jugak. :)

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI