Friday, May 24, 2013

DINNER 2013 ~ MALAM APRESIASI KASIH HUMAN RESOURCE SOCIETY (HRS) 2013 .


Hi hi !
Entry kali ni kena tatap gambar adah sampai muntah ye ? heee .

Okay, mari kita mulakan dari dalam Bilik huhu. 




Next , sempat posing sementara tunggu Bas UiTM ambil dan hantar kami ke Holiday Inn Hotel.


Dalam bas pun kami bergambar. 
Nampak dah kat situ HANTU KEMERA !

Pantang jumpa, mesti nak bergambar.






Sampai-2 sahaja di Hotel, terus tangkap gambar di Lobi :D


Mak aiii, ada tempat khas utk bergambar. 
Macam Anugerah Skrin pulak. ^^,

 \

Bergambar dengan poster Almarhum Tan Sri P.Ramlee


Ni gambar menu and aturcara sepanjang majlis berlangsung.





Then, kita go go go ke meja makan. 
Sangat cantik perhiasan meja tuh :D


Dessert. 
Upss, gambar MAIN food nye adah tak sempat nak tangkap. 
HAHA. 




ni pulak Dari dekat, gambar meja makan. 
Actually, time nak makan, ade waiter tolong letakkan napkin di peha Adah. 
Wowww ! Class kau jahh !



Pentas di dalam Dewan.



Okay, last and bakal last. heeee. 

Ni gambar dua jejaka dari course HRM, and satu batch dgn Adah. 
Tetapi, kami berlainan kelas :D

Mereka dari BM243 2C !


Dan ini laa classmate terchenta Adah. 
Hanya separuh jer aw. 
The remaining not yet coming. 
Almaklumlahh, makeup kena tebal.
So take a lot of time. huhu


Okay, THE END ^^,

Banyak lagi gambar2 menarik nak share dgn korang. 

Tapi, sekarang pun dah pukul 3 pagi. 
So molek rasa nya kalau Adah mengundur diri untuk beradu. 

Btw, keep visit me, my dearest readers ^^,

Assalamualaikum.



A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

8 Comments:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said... [Reply to comment]

dinner , hooo, lama tak pakai lawa lawa

Kucing Hitam said... [Reply to comment]

best nyer dinner
http://long-cham.blogspot.com/

JungRara said... [Reply to comment]

wow...glamorous u ollz...^^

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

Love ur peplum adah, hehehe :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Muhammad Faiz Mohamed Saaid hehe. time dinner jer leh pakai lawa2 aw. huhu

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Kucing Hitam yup2. best and enjoy sgt2 :) dlm ms yg sama dpt kenal senior2 kte :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@JungRara hehe. tak glamour mane ni. sbb last minute preparation. baju pun main rentap jer dr almari. huhu

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Tinta Lana Wassalam. hehe. thanks lana :D Alaa, peplum yg murahhh sgt2. hihi.

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI