Wednesday, May 8, 2013

#1 PRODUCT REVIEW : GARNIER PURE ACTIVE ~ MULTI-ACTION TONER


Anda mempunyai masalah jerawat ? Dan liang pori anda terbuka ?

Malu bila kenalan rapat mulai tegur ? Cuba gunakan Garnier ~ Multi-Action Toner.

Untuk produk Garnier Pure Active, ada juga pencuci muka dan sebagainya.



Tapi apa yg Adah nak review hari ni tentang TONER.

Sebelum Adah menggunakan Toner dari Garnier, Adah pengguna tegar set lengkap Syahirah J

Alhamdulillah, Syahirah antara produk yg banyak berjasa pada kulit wajah Adah, kalau nak dibandingkan
Dengan kulit muka waktu zaman sekolah, memang jauh beza nya.

Walaubagaimanapun, masalah ruang pori-2 terbuka agak sukar untuk diatasi, sehinggalah
Adah diperkenalkan dgn Garnier Pure Active Multi-Action Toner.

Sejujurnya, Adah sgt berpuas hati. Baru seminggu pakai, pori-2 semakin mengecil.
Kenalan dan saudara mara pun tegur. So kepada mereka yg ada masalah yg sama, Adah sarankan anda mencuba produk ni. Dalam masa yg sama, Toner ni mampu mengecutkan jerawat dan mengawal minyak dikulit muka.
Mula-2 pakai memang agak pedih, tp kesannya amat memuaskan hati anda.

Toner ni boleh dipakai selepas mandi, ataupun sebelum anda memakai makeup.  Cara memakainya, titiskan toner di atas kapas lembut, dan gosokkan secara perlahan di atas kulit muka.  **Elakkan dari terkena mata!

Sebelum Adah habiskan review , Adah lampirkan sekali gambar Garnier Pure Active Multi-Action Toner
Yg adah ambil dari GOOGLE J hehe.  Produk ini sangat mudah didapati di Pasaraya , mahupun Farmasi berdekatan anda.



Akhir kata, SELAMAT MENCUBA !

·         Ayuh , tingkatkan keyakinan diri anda.  | ceritachentakita.blogspot.com


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

5 Comments:

iela_kylla said... [Reply to comment]

hai.. saya guna pencuci mukaa safi jer.. hehe dah follow awak balik.. dari http://iellakylla.blogspot.com keep in touch too dear :)

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@iela_kylla eh, thanks dear :)

Anonymous said... [Reply to comment]

Mula2 pkai mmg pedih ke?

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Anonymous pedih sikit jer. tak ade bg effect pon :)

Anonymous said... [Reply to comment]

berapa harga ?

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI