Wednesday, December 12, 2012

SUPERB VACATION 2012 : PANGKOR ISLAND


Holla guys :)

How are you ? Hopefully everyone in good condition.

WOW , today's date 12.12.12.

So sweet . Next year dah tak de pulak date 13.13.13. 

Kalau ade date tuh, mmg nak terbalik laa dunia nie . hehe

Btw, harii ni nak citer pasal vacation adah baru-2 ni ke PangkorIsland. 

Alhamdulillah , semua ahli keluarga selamat pergi dan selamat pulang kembali ke

destinasi masing-2 . 

This year vacation is one of the best holiday for "Family Trip". 

LAst year, we're going to Kuching, Sarawak. 

And this year to Teluk Nipah, Pulau Pangkor. 

You know what, we're trying something new this year . 

All of us join snoorkling at one of the Island there.

Sangat mencabar bila nak menyelam tuh . 

And batu karang kat sana tajam-2 woo. 

Dan akibatnye , hancur berkecai kaki Adah . hehe . 

Berdarah-2 aw sampai tak de mood dah adah nak mandi pantai =='

Tapi itu tak bermakna adah tak happy aw . 

Adah sangat2 happy. 

Kitorang menginap di Suria Resort for the first night . 

But because of one problem that can't be avoided, we have to 

move to other's resort for the next night , which is Nipah Beach Resort. 

Both of these resort are not bad . 

Suitable for us as a big family . 

Waktu malam lak , kat sana sangat2 cantik !

Suasana dan permandangan yg sangat indah !

Impress gilerrr laaa . 

Buat masa ni , adah tak pernah bercuti ke Johor, Pulau Pinang, Kedah dan Pulang Langkawi dan Sabah jer . 

Yg lain2 semua dah merasa . hihi . 

Next year , In shaa Allah , we will going to Indonesia . ^^,

Okay laa . panjang lebar bercerita . 

Adah akhirkan entry ni dgn sedikit gambar syok sendiri adah di sana , okay ? :D

Sekian , Salam RINDU buat pembaca . 













Wrote by,
N.S.A


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

4 Comments:

hazwan hairy said... [Reply to comment]

wah bestnya g ramai2...herynya vacation mggu lps belum siap..haha

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@hazwan hairy hai hai :) memang best pun . sbb gi gan family sndri kan ? hehe . ehh , cpt2 laa update . adah tak sbr nak baca . huhu

JungRara said... [Reply to comment]

Woahh..penyokong harimau malaya..walau di mana berada..hihi

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

JUNGRARA : Ofcoz , walau dimana kita berada , harimau malaya tetap di hati :D

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI