Tuesday, March 27, 2012

Ucapan buat Chenta hatyy :'



Sayang , semoga sihat selalu :))
Kebelakangan nie dye salu sangat sakit kan ?
Tak pernah-2 cutii , tapi kali ni sampai DUA hari dapat MC . 

Hurmm , sayangg .
Tadi time dgr suara awak , sebak sgtt . 
Teruk nyeee . 
Sy tnya , "Awak tak boleh bernafas ke?'
Then awak jawab "Kalau abg tak leh nafas , dah lama abg mati".

Hurmm , kenapa ckp mcm tuh ?
Abg nie..... Soal hdup mati ni jgn di buat main-main aww . 
Syg doakan abg sihat cepat ye ? :')

Sebelum matikan handphone , abg cakap
"Sory ye sayang ."

Syg tahu kenapa abg ckp soryyy . 
Emm, sbb abang fikkir abg tak leh hilangkan rsa bosan sayang kan ?
and sebab abg rse abg tak bleh gembira kan syg . 
Betul tak ?

Sayang tak nak cakap ape-2 passal niee . But what I wanna know , abg sihat selalu . 
Hari-hari nak dengar abg menyakat sayang . 
TApi dua hari abg sakit ni , syg sunyiii :')
Sunyi dr gelak tawa . 

Get well soon , sayang . 
Imissyoualot :'))
~daaa .


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

Nelly The Strange said... [Reply to comment]

untung dia ada sayang-II . hehehe

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Nelly The Strange : HAHAAH :D macam dia tak de lak ye ? heheeh

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI