Tuesday, June 11, 2013

KEROPPI , ADDICTED, GREEN COLOR :)




Sejak mengenali si dia, mula belajar untuk jatuh cinta. HEHE, tapi bukan jatuh cinta pada si dia, jatuh cinta pada "PUTERA KATAK".  Time perkenalan dgn dia, ceria tuh tengah ditayangkan kat TV3.  

Bila cerita tuh nak start jer, masing-2 off chat, terus berlari depan TV.  Dah habis cerita, baru sambung chat balik kat FB.  Ouhh, rupanya kami berdua suka tgk citer tuh.  Sampai time dia masuk IKM, setiap malam akan bercerita dekat dia pasal PUTERA KATAK. 

So from that, timbul minat pd barang2 katak or keroppi .  And below are my collections :) And soon, tote bag, pencil case, key chain and shoes.  Dalam tempahan lagi :)


Dapat this Katak during convocation Day :)

Hadiah dari si dia time first time kami date dekat Time Square.
Time tuh nak balik Jengka dah. Dia bagi ni buat peneman :)

Tempah dekat classmate time Diploma dulu :) Ade prince and princess.

Nie beli time nak masuk UiTM Melaka.  Ibu cakap buat lepas rindu. HAHA. 

Ini tempah dekat classmate tadi, tema hijau and katak.
Ini hasilnya. Awesome.

Button katak yg ade crown tuh beli dekat kedai aksesori, and
kalau perasan, ada button blogger sekali. hehe.

So Soon, adah nak barang-2 nie pulak




And for those yg tahu macam mana nak beli brg2 keroppi yg murah2, boleh laa PM kat FB. 

Tengah mencari set pinggan mangkuk . HIHI. 

K daa.


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

10 Comments:

Mysara Ab Rahman said... [Reply to comment]

mak aii..addicted nyer!

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

hehe. mmg pon :D

Amirah Raduan said... [Reply to comment]

kasut tu mir apun nak gak.. tapi kat Indonesia jer ader. nak tempah tapi postage rm50.. huhu mahal gilerr.. harge kasut tu baru rm40 lebih jer... boleh la kawan dgn mira ni..hehe mira byk koleksi katak a.k.a keroppi tau.. hehehe

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

@Amirah Raduan mira, dkt malaysia ade. tp hrga dlm rm60-rm70. HUHU

lieyaxx said... [Reply to comment]

Dkt mne nk beli cadar tu??? Nk sgt

Amrul Bukhary said... [Reply to comment]

Mcm mana klu sy nk cari cadar kerokeropi yang single??blh tlg x??

Amrul Bukhary said... [Reply to comment]

Mcm mana klu sy nk cari cadar kerokeropi yang single??blh tlg x??

Amrul Bukhary said... [Reply to comment]

Mcm mana klu sy nk cari cadar kerokeropi yang single??blh tlg x??

Amrul Bukhary said... [Reply to comment]

Mcm mana klu sy nk cari cadar kerokeropi yang single??blh tlg x??

Amrul Bukhary said... [Reply to comment]

Mcm mana klu sy nk cari cadar kerokeropi yang single??blh tlg x??

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI