Saturday, April 6, 2013

CHARACTER ARIES !


Holla , readers :)

Selamat malam, semua. 

Ehem ehem. 

Entry kali ni in Bahasa. 

Warning from Mr. Budin. 

Dia cakap nanti dah tak reti ckp bahasa Melayu. 

Heloo cik abg, I speaking tuk improve kan English I, bahasa Ibunda still di hati, okay !

Hehe, 

Entry kali ni nak cerita about ARIES. 

Kalau anda lahir pada 21 March until 19 April, means you're Aries person. 

And hari ni Adah just nak cerita sedikit about character wanita yg lahir dlm zodiak Aries. 

Wanita Aries ni seorang yg berdikari dan suka kan pada cabaran. 

Mereka seorang yg bijak dan berketrampilan. 

Yg paling penting, mereka bersikap keibuan. 

Walaupun kadang kala wanita Aries nampak tegas, tapi sebenarnya dia sgt sukakan kanak-kanak. 

Dalam soal emosi, Aries sangat sensetif. 

Walaupun wanita Aries independent, tapi mereka naif dan mudah sangat mempercayai org

disekeliling mereka. 

And because of that, Aries's woman will always feel disappointed. 

Mereka mudah dikecewakan sebab mereka mempunyai hati yg halus dan lembut. 

Tapi,, anda jangan risau. 

Wanita Aries akan cepat bangkit dari kesedihan. 

Mereka tidak mudah putus asa untuk berjuang, dan teruskan kehidupan. 

Mereka tidak lemah, sebab mereka mempunyai jati diri yg tinggi. 

Wanita Aries mudah bangkit balik saat dia terjatuh. 

So for all Aries's woman outside there, please be proud with yourself. 

You're totally different from others. 

Don't let people hit you because of your weakness, you must to keep standing with

your strengthness. 

And life have ups and downs, however your life must go on. 

Okay, thanks spending 5 minutes here. 

See you again ! :-*

Assalamualaikum







A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI