Thursday, January 23, 2014

PRODUCT REVIEW : NANO WHITE INFINITY CALMING GEL CLEANSER


Tak semua produk dan tak semua jenis sabun pencuci yg kita boleh guna .
Lain kulit, lain pencucinya. Ada yg boleh pakai foamy, tapi ada jugak yg sensetif. 
So untuk kulit sensetive, kita sarankan anda guna Nano White Infinity Calming Gel Cleanser. 




Botol dia memang macam ni, bila nak beli tuh, sila baca elok-2 k? Pencuci muka Nano white ada banyak. 
Tapi yg ni lain dari yg lain sikit, sebab dia berbentuk gel warna putih jernih. 
Hanya picit kat tapak tangan sedikit jer, so boleh jimat dan pakai lama. CONFIRM! :)

Kawan yg promote Nano White ni, apa yg buat kita percaya, bila kita sendiri nampak perubahan pada muka kawan tuh. 
Now dah sebulan jugak kita pakai. Serius ! Ada effect. 

FYI, kulit kita tak sensetippp mana pun, tapi kita still guna yg gel ni sebab bau wangi dan rasa selesa sgt bila guna. Kulit dah tak berminya, dan lebih lembut. 

Oh ye! PARUT JERAWAT pun pudar okay ! Ohsem giler ^^, 

Mai cuba ye adik-2, kakak-2, makcik-2.  
Nano White ni ada banyak lagi jenis produk macam penyegar, krim pelembap, and so on. 
Tapi kita baru try satu ni, and sgt berkesan. Next time kita akan beli pelembap pulak. 
Tunggukan feedback dari kita okay ? :)

p/s:  Adah hanya review product yg adah guna , and rasa OKAY dan nampak EFFECT dia. Yg penting, kita kena percaya bila menggunakan sesuatu produk, in sha Allah, ada kesannya. 

Sekian


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

1 Comments:

aniesa ahmad said... [Reply to comment]

macam best jee .. sekarang nie, kite pun tengah guna nano white tapi bukan jenis nie laa .. heee .. harap harap menjadi laa

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI