Monday, December 31, 2018

3rd Trimester - AdahDin Junior

16 December 2018 adalah kali pertama suami dapat rasa tendangan baby dalam perut Adah. 

Ya Allah, excitednye kitorang sampai terjerit gelak2 malam tuh. 

Husband macam biasa lah buat muka terkejut. 

Finally, baby! you kick me very well. 

And hari2 berikutnya baby pun kemain lagi menunjukkan kepakaran menendangnya.

Paling aktif after 12am.

Hahahaha. Ummi nak tidur, time tuh laa ang menendang-2 aw. 

Tapi as long as baby sihat, ummi pon happy.

Tendang lah banyak kali pon, I'm okay. 

hehe.

Masuk 3rd trimester ni, pinggang makin kerap sakit. 

Kaki pun sama. 

Kita berangan tinggi sangat nak jejalan dekat Times Square and SOGO jalan TAR.

Tapi husband bawa pi IOI Mall Puchong je pun, dah tak larat nak jalan. 

Siap minta duduk lagi dekat husband. 

So angan-angan tahi ayam laa nak berjalan ke KL. 

Untuk 3rd trimester ni, perasaan takut dah mula menghantui, dan ada rasa debaran skit. 

Barang tak beli lagi, banyak benda tak settle. 

Kita dah tak larat jalan sgt dah. 

Husband pulak jauh.

Sedih je rasa aw.  Persiapan satu pun tak settle lagi. 

Sebab konon nak tunggu 7 bulan. 

Tapi bila nak masuk 7 bulan, kita pulak sakit2. 

Doakan Adah dan baby kuat and boleh shopping barang baby Tahun Baru ni. 

Sekian, coretan dari wife yang kuat membebel, dan ummi yg cewek. hehe


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

0 Comments:

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI