Tuesday, October 30, 2012

SEGMEN : 2nd Anniversary Giveaway by QCEY


hai hai ;) 

Dah lama adah tak buat dua entry dalam satu hari kan ?

So agak ajaib bila tetiba adah terbaca entry Qaseh Chenta

yg telah menganjurkan segmen di atas nie :D

Alalalala , comey tomey sweet sweeto jer banner ni kan ?

Kalau nak join , boleh tekan banner di atas aw .

Nak tahu kenpa adah join ? 

Sebab , adah pun bakal menyambul 2nd Anniversary jugak awal tahun 2013 ni . 

And reason kedua , sebab adah tak pernah ada baju couple :D

So teringin laa kot-kot ada tuah menang tshirt couple tuh . 

~lalalalaalal (sambil buat muke annoying )^^,

Okeylaaa , korang semua pun di jemput join sekali . 

Lastly , Happy Anniversary to empunya segmen ;)

Semoga ikatan dan hubungan ini berkekalan ke akhirnya . 

And thanks for this segmen ;)

**BAgi sesiapa yg nak join, boleh terus ke blog Qaseh Chenta dengan menekan banner di atas . BAca
dulu syarat-2 nye okey ? :)

Daa

TAG : 


and 



A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

5 Comments:

QasehCinta EkmalYana said... [Reply to comment]

TQ sudi join...good luck dear..:)

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/name-list-2nd-anniversary-giveaway.html

yaya ade said... [Reply to comment]

followed. dari GA yg sama :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

wawa said... [Reply to comment]

saya melawat.. dari segmen yg sama..

http://awanasrul.blogspot.com/2012/10/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

Nurul Syuhadah said... [Reply to comment]

Terima kasih semua :)

Syiera Bucuk said... [Reply to comment]

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI