Sunday, September 8, 2013

JENIS-JENIS APAM


Sekarang ni ada macam-macam jenis Apam. 

Warna warni, pelbagai bentuk 

Dan juga pelbagai rasa.

Antaranya :

Apam Tepung Beras


Apam polkadot


Apam puteri ayu


Apam balik

Ada tak apam yg lain? Kalau ada, boleh share kat sini ye? 

Paling favorite apam puteri ayu :)

Rasa manis , lembut dan sedappp. 

Okay, kongsi itu sahaja. thanks for reading.


A Loving Heart is The Beginning of All Knowledge

2 Comments:

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

Lana tak tahu plak ada lagi ke tak apam lain..

Apam balik..boleh kata favourite juga..lagi bnyk kcg ngan jagung kt dlm dia, lagi seronok makan,hehehe

Amyma Omar said... [Reply to comment]

wah banyak nya jenis apam.. hehe sedap pulak tu.. btw,saya follow awak n jemput join GA ni yaa http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

 
NUKILAN NURUL SYUHADAH ARIADI